20.5 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Notícies

Els usuaris dels serveis de salut del Baix Empordà ja poden fer tràmits en línia

La nova web de l’entitat també inclou un apartat de borsa de treball i un per recaptar fons

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà

Els Serveis de Salut Integrats Baix Empordà estrenen un nou web amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels usuaris. A més, també procura donar més protagonisme als centres sanitaris, com l’hospital de Palamós. Doncs, en cadascun dels espais s’indica la seva ubicació, els seus serveis, els tràmits i les notícies més destacades.

Però a part d’aquest nou disseny també s’han inclòs novetats que faciliten fer tràmits als usuaris directament. Doncs, a partir d’ara tots i totes els que hi accedeixin podran demanar un canvi de visita, documentació mèdica, fer consultes i reclamacions i, inclús, sol·licitar un canvi de metge de família.

L’actualització també pretén potenciar la tasca que desenvolupen els professionals dels centres. D’aquesta manera, s’hi ha afegit galeries de fotos de l’equip mèdic i, també, una borsa de treball per enviar candidatures per vacants vigents i espontànies.

A més, el web compta amb un nou apartat participatiu i solidari. S’anomena “Colabora!” i és per recaptar fons. Doncs, a l’apartat d’actualitat es pot conèixer l’agenda d’activitats i les campanyes de sensibilització que duu a terme l’entitat. Així com, aquelles relacionades amb la Responsabilitat Social Corporativa.

Últimes notícies

audio

What Can I do about it?

Un company advocat anglès amb discapacitat, John Horan, en una presentació seva sobre la participació de les persones amb discapacitat en els procediments judicials, ha descrit la seva lluita pels drets de les persones amb discapacitat com una lluita constant, decebedora a vegades.

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

L’Ajuntament de Verges denuncia un abocament descontrolat d’amiant a Mas Peixet

L'Ajuntament de Verges ha denunciat, a través de Facebook, l'abocament descontrolat d'amiant al costat d'una pista de terra de la zona del Mas Peixet

Més notícies