Els Serveis de Salut Integrats Baix Empordà estrenen un nou web amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels usuaris. A més, també procura donar més protagonisme als centres sanitaris, com l’hospital de Palamós. Doncs, en cadascun dels espais s’indica la seva ubicació, els seus serveis, els tràmits i les notícies més destacades.

Però a part d’aquest nou disseny també s’han inclòs novetats que faciliten fer tràmits als usuaris directament. Doncs, a partir d’ara tots i totes els que hi accedeixin podran demanar un canvi de visita, documentació mèdica, fer consultes i reclamacions i, inclús, sol·licitar un canvi de metge de família.

L’actualització també pretén potenciar la tasca que desenvolupen els professionals dels centres. D’aquesta manera, s’hi ha afegit galeries de fotos de l’equip mèdic i, també, una borsa de treball per enviar candidatures per vacants vigents i espontànies.

A més, el web compta amb un nou apartat participatiu i solidari. S’anomena “Colabora!” i és per recaptar fons. Doncs, a l’apartat d’actualitat es pot conèixer l’agenda d’activitats i les campanyes de sensibilització que duu a terme l’entitat. Així com, aquelles relacionades amb la Responsabilitat Social Corporativa.