21.2 C
Pals
Dilluns, 26 setembre 2022
- Publicitat -

Els veïns del Gas Vell de Sant Feliu de Guíxols demanen una càmera de vigilància al pàrquing del Camí Molí d’en Blanch

Es queixen de les destrosses reiterades de cotxes i de la inacció de l’Ajuntament

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ho llegim al Diari de Giorna. Els veïns del barri del Gas Vell de Sant Feliu de Guíxols es queixen d’actes incívics reiterats al pàrquing del Camí d’en Molí d’en Blanch, prop de l’escola Gaziel. És un dels pocs de la zona on s’hi pot aparcar de franc i té capacitat per a 50 vehicles. La primera vegada va ser fa uns set mesos quan es van cremar sis cotxes de matinada. Els veïns comenten que troben regularment els cotxes al matí amb diverses destrosses com ara rodes punxades, vidres trencats o retrovisors girats. El cap de setmana passat nou cotxes van ser afectats i una veïna del barri comenta que, per segona vegada, va trobar el seu amb tres rodes punxades. Fa uns mesos, dos cotxes seus havien patit les mateixes destrosses, tot i que un dels no era al pàrquing sinó al carrer del Mall.

A més, a causa de la seva ubicació, entre el Camí d’en Molí d’en Blanch i una zona boscosa, l’indret ha estat escollit fa temps per fer-hi trobades nocturnes. Segons informa el Diari de Girona, un veí es queixa de la inacció de l’Ajuntament i comenta que la Policia Local li ha confessat que les seves patrulles no donen l’abast. Per tant, ara els veïns demanen que es col·loqui una càmera de vigilància al pàrquing per evitar futurs danys materials o, almenys, agafar-ne els autors.

De fet, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols preveu reforçar la seguretat a tot el municipi, concretament amb càmeres de vigilància i afirma que en col·locarà una a aquesta zona. A banda d’això, assegura que sí que els agents locals passen regularment pel Gas Vell.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Comença la reforma de la plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols que esdevindrà en el futur Museu Thyssen

Les obres duraran sis mesos i mig i es fan coincidir amb les de l'avinguda Juli Garreta, que s'estén fins a la badia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -