13.1 C
Pals
Divendres, 1 desembre 2023
- Publicitat -

Empordà 2030 – Turisme i sostenibilitat

Empordà 2030
Empordà 2030
Empordà 2030 - Turisme i sostenibilitat
/

Benvinguts i benvingudes al primer capítol de la sèrie Empordà 2030, una producció de Ràdio Capital amb la participació de la Fundació Jordi Comas Matamala i la col·laboració de l’Hotel Costa Brava, de Platja d’Aro. La voluntat d’aquesta sèrie de programes és abordar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) des d’una visió centrada en l’Empordà i el seu futur. Parlarem de turisme, de sostenibilitat, de mobilitat, d’educació… en aquesta primera edició de l’Empordà 2030 abordarem 5 mirades de futur de la comarca i concretament, en aquest primer programa abordarem com s’ha d’adaptar del model turístic als impactes del canvi climàtic, la promoció d’edificis i infraestructures sostenibles amb l’entorn i autosuficients energèticament i l’impacte del turisme en la gestió dels residus municipals.

I per abordar aquests temes ens visiten diverses veus: Jordi Castelló, membre de Pax Advising; Miquel Sitjà, membre del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya; Francesc Xavier Turró, tècnic de medi ambient de Begur; Pau Carbó, membre de la junta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i propietari del Càmping Begur; i Jan Ferrer, membre de la plataforma Renovem-nos.

A més, entrevistarem al conseller d’Acció Climàtica i Agenda Rural, David Mascort.  I visitarem l’Hotel Can Mascort de Palafrugell.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios