29.4 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

En marxa el projecte per arranjar la sorra de les platges després de les destrosses del temporal Gloria

El temporal Gloria a principis del 2019 va deixar grans destrosses a les platges de Catalunya, entre elles les de Sant Feliu de Guíxols, que es van veure afectades per una gran quantitat de brutícia, dunes desfetes i la sorra desnivellada. Ara ja s’han iniciat les obres per posar-ho tot en ordre.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ja ha iniciat els primers treballs per arreglar les platges que van quedar afectades pel temporal Gloria, que va provocar grans destrosses a les zones de la costa.

El fort onatge causat pel temporal va causar forts danys a la ciutat: als miradors, als passejos, les roques i les escales… i especialment a la platja i la sorra, que s’han vist molt afectades.

Després d’unes setmanes els operaris ja estan començant a treballar per arranjar la sorra, anivellar-la i moure-la per tal que quedi ben col·locada.

I és que un dels grans problemes que va provocar el temporal va ser que la sorra es va moure i es va acumular en diversos espais de manera que quedava desnivellada.

Aquests treballs de millora està previst que durin uns 2 o 3 dies, segons al ritme al que puguin avançar. I un cop acabat es valorarà si falta sorra nova per acabar d’arranjar la platja i portar-la de fora si es necessita, amb l’objectiu de tenir les platges llestes per a la Setmana Santa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -