11 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

En marxa un “Punt Lila” a les barraques de Festa Major de Palafrugell

Aquest espai serà un punt d'informació, assessorament, atenció, acompanyament i recull d'incidències d'agressions sexistes 

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Durant la Festa a la Nit de la Festa Major de Palafrugell es duran a terme dues accions de sensibilització i d’atenció a la violència masclista en l’oci nocturn organitzades per l’Espai Dona de l’Àrea de Benestar Social, juntament amb l’Àrea de Joventut i la Policia Local. Per primera vegada s’obrirà un “Punt Lila” durant els 3 dies que hi ha concerts a la Festa a la Nit de la Festa Major de Palafrugell.

Aquest espai serà un punt d’informació, assessorament, atenció, acompanyament i recull d’incidències d’agressions sexistes que puguin succeir durant la Festa a la Nit i estarà ubicat just al costat de l’escenari on es fan els concerts de barraques. El servei estarà obert de les 24h fins el tancament de les barraques.

Una altra acció serà el photocall ubicat en el Chill Out de salut Apalanca’t organitzat per l’Àrea de Joventut de les 23h a les 2:30h de la nit. Tothom qui passi podrà fer-se una foto, escriure el missatges de rebuig a les violències sexuals i recollir la pulseres i adhesius amb els missatge #apalafrugellnoésno. 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×21 – 28 febrer 2024

TRACKLIST SAINT MOTEL – MY TYPE SCOUTING FOR GIRLS – THIS AIN’T A LOVE SONG BLUR – COFFEE & TV VANCE JOY –...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -