13.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Meritxell Pérez: “En pocs mesos hem notat com han disminuït les cues al CAP”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Meritxell Pérez: "En pocs mesos hem notat com han disminuït les cues al CAP"
Loading
/

El nou sistema automatitzat de crida als pacients de visites programades ja està en funcionament. El principal objectiu és agilitzar els tràmits i les cues d’entrada al centre i alhora garanteix l’anonimat i la confidencialitat dels usuaris.

Meritxell Pérez, directora del CAP de Palamós, ha explicat a l’Entrevista del SuperMatí de Ràdio Capital com aquests sistemes es basa en un tòtem a l’entrada que imprimeix un tiquet amb la informació de la consulta i, el Centre està equipat amb vuit pantalles perquè els usuaris puguin estar informats.

A l’entrada del Centre d’Atenció Primària hi ha situat una màquina, el tòtem, que imprimeix el paper amb els detalls de la consulta, i després, el pacient espera i les pantalles de la sala avisen quant és el seu torn, de manera anònima.

En els primers mesos de funcionament ja es pot veure una millora en les cues del Centre. Els pacients s’informen a la màquina principal i, sempre que no hi hagi cap dubte, es pot fer sense haver de passar pel taulell.

Aquest projecte porta en prova diversos mesos, però es pretén que aquest nou sistema d’avís de visites programades es pugui implementar arreu de la comarca.

 

 

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios