24.3 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Notícies

Enllestida la millora del voral del vial de Circumval·lació de Begur

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.

La ruta més utilitzada per anar a caminar pels veïns de Begur, amb una orografia de moltes pujades i baixades, és, sens dubte, el voral del vial de Circumval·lació. És un tram a tocar el nucli urbà, de més d’un quilòmetre, que va des del pàrquing de la Font de Baix fins a l’aparcament del Sot d’en Ferrer. Des d’aquesta setmana, els veïns, ja poden tornar a fer-la totalment després que s’ha enllestit el projecte d’eixamplament i millora del voral. A més, també serà un pas per als ciclistes. Des de l’Ajuntament, asseguren que el gran objectiu amb aquesta obra era  la seguretat dels vianants.

La millora del voral s’ha concretat, especialment, en eixamplar la seva amplada en detriment del vial. A més, s’han rebaixat la vorera davant els vials que donen a la Circumval·lació per millorar el pas d’un tram a l’altre. L’Ajuntament ha aprofitat l’actuació per dotar de serveis públics al tram que va del carrer Sant Antoni fins al Sot d’en Ferrer. Aquesta fase ha estat assumida, en part, pels veïns beneficiats. Les millores han afectat els serveis de baixa tensió i aigua. També s’han millorat els serveis de sanejament i enllumenat públic. El projecte ha estat executat per l’empresa Rubau Tarrés i ha costat 450.000 euros.

Últimes notícies

Ràdio Capital comença temporada amb moltes novetats

Amb el final de l'estiu Ràdio Capital presenta una nova temporada amb força novetats a la seva graella radiofònica i als canals digitals de l'emissora. A partir del dilluns 23 a les vuit del matí, torna el Supermatí. L'informatiu radiofònic de referència a la comarca incorpora noves seccions que se sumen als espais dedicats al medi ambient, la literatura, la tecnologia, les sèries i la ciència. I com cada dia, Dani Cortés i Gerard Escaich alternaran la conducció de l'informatiu, elaborat des de la redacció de l'emissora, amb Manel Magrinyà, Maria Monteis, Alba Legide, Eugenia Güell, Pedro Ruiz, Pau Punseti i Judith Saez.
audio

What Can I do about it?

Un company advocat anglès amb discapacitat, John Horan, en una presentació seva sobre la participació de les persones amb discapacitat en els procediments judicials, ha descrit la seva lluita pels drets de les persones amb discapacitat com una lluita constant, decebedora a vegades.

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Més notícies