12.8 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Enric Marquès: “La Fira Indilletres és un esdeveniment que ha de continuar”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Enric Marquès: "La Fira Indilletres és un esdeveniment que ha de continuar"
Loading
/

Arriba la cinquena edició de la Fira Indilletres a la Bisbal d’Empordà. Entre els dies 3 i 4 de desembre el municipi s’omple de llibres i editorials, i per valorar l’impacte que suposa aquesta fira pel municipi ens visita l’alcalde de la Bisbal, Enric Marquès.

L’alcalde del municipi valora de manera molt positiva el creixement i la consolidació d’aquesta fira. Quan els va arribar la idea de crear aquesta fira, van fer mans i mànigues per poder impulsar el projecte de l’Associació Indilletres. Per això, van oferir tots els recursos possibles per impulsar aquest projecte cultural.

Quan va començar la fira, es feia al mes de juny, però amb l’arribada de la pandèmia es va canviar de lloc i de dates. La intenció de la fira és oferir un punt de trobada per donar a conèixer editorials que publiquen en català, principalment. L’alcalde ha visitat la fira des de l’inici, i des de les editorials li exposen la seva satisfacció davant aquest esdeveniment.

Enric Marquès afirma que la Fira Indilletres s’ha de continuar més enllà de les pròximes eleccions municipals perquè és un esdeveniment destacat de l’agenda de la Bisbal. Per això, creu que s’han d’impulsar aquest tipus d’iniciatives culturals. Des de l’ajuntament treballen per fer que les persones visitin la Bisbal durant tot l’any.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios