14.6 C
Divendres, 19 abril 2024

Ensopegada del Palamós i partit ajornat del Costa Brava

El Degà del futbol català es situa a la cinquena posició, però a només 2 punts del líder que precisament és ara el Bescanó.

Temps de lectura: 2 minuts

El Palamós va perdre el seu partit d’aquesta jornada de 1ª Catalana, jugat al Municipal Palamós-Costa Brava, contra el Bescanó. Després de la gran victòria la setmana passada contra el L’Escala, i tot i que els palamosins no van fer un mal partit, els visitants van aprofitar una oportunitat a començaments de la segona part, i van rendibilitzar-la al màxim. Al final 0-1, i el Palamós tanca la setena jornada amb 13 punts. El Degà del futbol català es situa a la cinquena posició, però a només 2 punts del líder que precisament és ara el Bescanó. Per tant, no abandona la part capdavantera.

En la primera part, el Palamós havia estat molt superior en quant a joc i possessió, però li va mancar encert de cara a gol. A la represa, un gol de Brice per part del Bescanó als 52 minuts posava per davant el conjunt visitant. Després del gol, els locals van persistir buscant almenys l’empat, però no va ser possible. El proper partit dels palamosins serà diumenge vinent davant del Mataró.

Per la seva banda, el Costa Brava (que es troba immers en ple procés de canvis organitzatius de club, anunciats pel consell administratiu la setmana passada) no va disputar el seu partit contra el Castelló ja que el club de la Plana va sol·licitar formalment que s’ajornés, després de detectar diversos casos de Covid en la seva plantilla. El matx es jugarà en alguna data disponible més endavant, però els gironins necessiten començar a jugar i sumar punts per mirar d’allunyar-se de la part baixa de la classificació de la 1ª Divisió Federació.

Palafrugell rep la visita d’alumnes de la ciutat de Kristianstad de Suècia en el marc del programa Erasmus+

En el marc del programa Erasmus+, s'ha organitzat una estada de dos alumnes de Formació Professional (en electricitat i automàtica) a l'empresa palafrugellenca Amitec.