- Publicitat -

Ensopegada molt inoportuna del Costa Brava

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’equip havia de fer un pas endavant per acreditar les seves opcions de salvació, i el duel contra el cuer de la lliga, i jugant de local, semblava una ocasió ideal. A més, els d’Òscar Álvarez tenien el record de l’últim partit disputat a casa contra el Castelló, en què van guanyar donant una imatge notable.

Però les coses es van torçar ben aviat. El Costa Brava va començar el partit insegur, potser fruit de les urgències que té, i va concedir molt terreny a un Betis B que ho va saber aprofitar. Només havien passat 11 minuts des de l’inici quan els andalusos es posaven per davant en el marcador. Raúl es va beneficiar d’una indecisió defensiva per batre el porter Marcos.

El gol va espavilar els locals, que a partir d’aquell moment van millorar el seu joc, tot i que amb poca resolució ofensiva. Els minuts anaven passant, i els gironins no acabaven de trobar la porteria rival. Tot semblava canviar quan al minut 66 l’àrbitre va assenyalar penal a favor dels blau-i-vermells. Sergio Gil va assumir la responsabilitat de xutar la pena màxima, i va empatar a 1.

Era el moment propici per capgirar les coses, i el Costa Brava va intensificar els seus atacs mirant d’aconseguir el segon gol. Però malauradament, Raúl al minut 73 aprofitava una nova badada defensiva del conjunt local per tornar a avançar al Betis B. El segon gol visitant va caure com una gerra d’aigua freda, i els gironins ja no van ser capaços de reaccionar.

Un resultat final (1-2) del tot inesperat, i que deixa el Costa Brava en una situació molt crítica.