13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Quim Salvi: “Un dels reptes de la UdG és fer-se més visible al territori”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Quim Salvi: "Un dels reptes de la UdG és fer-se més visible al territori"
Loading
/

El recentment nomenat rector de la Universitat de Girona, el ganxó Quim Salvi ha parlat per als micròfons de Ràdio Capital. Un dels aspectes destacats de l’entrevista, fa referència a la visibilitat que té la Universitat de Girona més enllà de la ciutat. Salvi ha destacat l’àmplia presència de càtedres a diferents indrets de l’Empordà, però ha admès que els mitjans de comunicació sovint visibilitzen les comunitats universitàries de Barcelona per sobre de la resta i això resta visibilitat social.

Si aquest és un dels aspectes que el nou rector vol potenciar en el seu mandat, un altre és el de la implicació i la participació dels ciutadans. Ha explicat que ja són una part molt activa en la presa de decisions de la institució i ha posat com a exemple el president del consell d’estudiants de la UdG, que és al mateix temps.

L’article 155

El recent estrenat rector també s’ha mostrat crític amb l’article 155, del que (més enllà de la política) n’ha dit que ha aturat la presa de decisions, per la obligatorietat de demanar permís per a cada despesa que es fa i ho ha materialitzat en la tramitació del seu nomenament

Escolta l’entrevista sencera

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios