1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

Un estudi confirma que a la Bisbal, tant se li en fot quedar bé com mal

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La coneguda dita popular referida a la gent de la Bisbal, acaba de ser ratificada per un estudi que ha fet una universitat d’Amèrica. Si fins ara la dita popular “Als de la Bisbal, tant se’ls en fot quedar bé com mal” tenia l’origen en la cultura popular, ara s’ha demostrat que en realitat és així. Per treure aquesta conclusió s’han fet enquestes als i les habitants de la capital i a cada pregunta la seva resposta era “tant se me’n fot”, a l’hora que el seu llenguatge corporal ho ratificava amb les espatlles encongides.

Les preguntes del qüestionari eren les següents:

  • Creu vostè que les galetes graupera són les millors del món? o bé creu vostè que les galetes graupera són immenjables?
  • Creu que la biblioteca comarcal anirà a terra abans que canti un gall? O l’altra cara. Creu que la biblioteca comarcal anirà a terra DESPRÉS que canti el mateix gall?
  • Li agrada quan plou i el riu Daró va ple? Li agrada que el riu estigui sec i per tant, hi pugui aparcar el cotxe?

Davant d’aquestes preguntes, la resposta sempre era la mateixa (tant se me’n fot) i per tant, l’estudi americà ha conclòs que no era tant falta de criteri, com tant se m’enfotisme per part dels ciutadans.

El consistori bisbalenc no ha eludit aquesta enquesta. Així doncs, preguntat per la qüestió, l’Alcalde Enric Marquès ha contestat “Tant se me’n fot, el que digui l’estudi”. L’oposició no ha estalviat crítiques a la reacció oficial i també han parlat per a Ràdio Capital. Òscar Aparicio, del PSC ha dit que “tant se l’in fot que a l’Alcalde tant se l’in foti”. Xavier Dilmé ha dit que a ell “ja fa dècades que tant se l’in fot”. Maite Bravo, d’En comú guanyem
“organitzarà una assemblea per veure el nivell de m’enfotisme de la formació”. Pere Maruny, de la CUP no ha volgut fer declaracions per trobar-se encara en estat de xoc, després de descobrir que el Puig d’arques no és el cim més alt de les gavarres i això, ha dit, que “no se l’in fotia”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -