19.4 C
Pals
Dilluns, 15 abril 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur tanca files contra el coronavirus

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur, seguint les directius i recomanacions fixades pel Govern de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de contribuir a evitar la propagació i el contagi del coronavirus, ha decidit adoptar des d’aquest divendres 13 de març i per un període inicial de 15 dies diferents mesures preventives arreu del municipi que tenen com a objectiu reduir el moviment de persones, limitar els contactes físics i prevenir el risc de contagi:

. Ajornar o cancel·lar totes les activitats i esdeveniments que es desenvolupin en espais municipals:  Casino Cultural (cinema i sales), Sala d’Exposicions, Biblioteca, Arxiu Municipal, Casal de la Gent Gran, Pavelló Municipal d’Esports, Local de ‘L’Arbreda, Camp de Futbol, Local Polivalent d’Esclanyà (excepte consultori mèdic) i Camp de tir a l’arc d’Esclanyà.

. Tancament de tots els centres educatius de Begur i d’Esclanyà.

. Pel que fa referència als serveis públics que tenen atenció directa amb els usuaris es garantirà l’atenció, tot i que es recomana als veïns i veïnes fer servir els mitjans telemàtics i que es posposin les gestions que no siguin urgents.

. Pel que fa al mercat del dimecres, només hi haurà presència de parades amb productes de primera necessitat a la plaça Esteva i Cruañas.

Totes aquestes mesures són de caràcter preventiu i en aquests moments no hi ha constància de cap persona afectada a Begur. Amb tot, l’Ajuntament està en permanent contacte amb el Departament de Salut per activar les mesures de prevenció pertinents, i que es continuaran portant a terme segons els requisits què insti la Generalitat en les properes hores. Així. l’equip de govern mantindrà reunions diàries mentre duri la crisi per fer-ne el seu seguiment. Qualsevol novetat es comunicarà a través dels mitjans oficials.

L’Ajuntament, finalment, vol transmetre un missatge de calma i serenor a la població i de plena confiança en la gestió del sistema sanitari públic. En cas de qualsevol dubte, cal trucar al 061 Salut Respon o consultar el web canalsalut.gencat.cat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Govern afegeix Begur, Calonge, Platja d’Aro, Pals Santa Cristina i Torroella a la llista de zones tensionades per limitar el preu del lloguer

La Generalitat de Catalunya ha ampliat significativament la llista de zones tensionades en resposta a l'escalada dels preus del lloguer, incloent-hi ara Begur, Calonge, Platja d'Aro, Pals, Santa Cristina i Torroella de Montgrí. Anunciat per la consellera de Territori, Ester Capella, des de la Val d’Aran, aquesta nova inclusió porta el total a 271 municipis catalans on es podran aplicar controls sobre els lloguers.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -