10.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur tanca files contra el coronavirus

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur, seguint les directius i recomanacions fixades pel Govern de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de contribuir a evitar la propagació i el contagi del coronavirus, ha decidit adoptar des d’aquest divendres 13 de març i per un període inicial de 15 dies diferents mesures preventives arreu del municipi que tenen com a objectiu reduir el moviment de persones, limitar els contactes físics i prevenir el risc de contagi:

. Ajornar o cancel·lar totes les activitats i esdeveniments que es desenvolupin en espais municipals:  Casino Cultural (cinema i sales), Sala d’Exposicions, Biblioteca, Arxiu Municipal, Casal de la Gent Gran, Pavelló Municipal d’Esports, Local de ‘L’Arbreda, Camp de Futbol, Local Polivalent d’Esclanyà (excepte consultori mèdic) i Camp de tir a l’arc d’Esclanyà.

. Tancament de tots els centres educatius de Begur i d’Esclanyà.

. Pel que fa referència als serveis públics que tenen atenció directa amb els usuaris es garantirà l’atenció, tot i que es recomana als veïns i veïnes fer servir els mitjans telemàtics i que es posposin les gestions que no siguin urgents.

. Pel que fa al mercat del dimecres, només hi haurà presència de parades amb productes de primera necessitat a la plaça Esteva i Cruañas.

Totes aquestes mesures són de caràcter preventiu i en aquests moments no hi ha constància de cap persona afectada a Begur. Amb tot, l’Ajuntament està en permanent contacte amb el Departament de Salut per activar les mesures de prevenció pertinents, i que es continuaran portant a terme segons els requisits què insti la Generalitat en les properes hores. Així. l’equip de govern mantindrà reunions diàries mentre duri la crisi per fer-ne el seu seguiment. Qualsevol novetat es comunicarà a través dels mitjans oficials.

L’Ajuntament, finalment, vol transmetre un missatge de calma i serenor a la població i de plena confiança en la gestió del sistema sanitari públic. En cas de qualsevol dubte, cal trucar al 061 Salut Respon o consultar el web canalsalut.gencat.cat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -