20 C
Pals
Dimecres, 4 octubre 2023
- Publicitat -

Es reordena la mobilitat en un dels punts crítics de l’Estartit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Estartit estrenarà aquesta Setmana Santa un giratori a l’encreuament de l’avinguda de Grècia amb el passeig Marítim i la sortida de l’aparcament de la platja Gran. L’objectiu és millorar i fer més segura la mobilitat en un punt que té molt de trànsit, especialment durant la temporada turística. L’avinguda de Grècia és la principal artèria viària i una de les portes d’entrada a l’Estartit. Per això l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit han decidit actuar en aquest punt, on conflueixen molts sentits de circulació.

L’obra es complementa amb la instal·lació d’una reixa a la sortida del pàrquing de la platja, perquè els vehicles hi deixin part de la sorra de les rodes i no la dipositin a la via pública. A l’entrada del pàrquing també s’han retirat els dos parterres que hi havia a banda i banda per col·locar-hi un aparcament de bicicletes i millorar la visibilitat de les Illes Medes per a les persones que baixen des de l’avinguda de Grècia. En aquest punt també s’adequarà el terra i s’eliminaran les llambordes per un material de color de terra. L’accés tindrà una imatge més neta, uniforme i integrada amb l’entorn.

De cara a la temporada turística, l’Ajuntament de Torroella ha fet altres actuacions a la via pública. Així, per exemple, s’ha millorat el tram de carril bici a la zona on hi havia l’aparcament en bateria, entre el passeig Marítim i el Freu. L’estacionament de vehicles s’ha passat a l’altra banda del vial i així es mantenen els dos sentits de circulació sense problemes. Amb aquesta actuació s’amplia un recurs turístic molt reivindicat pel sector i els usuaris de la bicicleta. També s’ha reordenat la plaça del costat de l’Oficina Municipal de Turisme i s’ha renovat el pont del Ter Vell, que estava molt deteriorat. S’ha reforçat l’estructura de ferro, s’ha canviat el tipus de pintura, amb una capa prèvia antioxidant, i s’han substituït les fustes per altres de e materials reciclats que no necessiten manteniment.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -