15.6 C
Pals
Dissabte, 23 octubre 2021
- Publicitat -

Es vacunarà sense cita prèvia 4 dies a la setmana al Baix Empordà

L'objectiu és poder seguir avançant en la campanya de vacunació i administrar totes les dosis disponibles d’una manera eficient, i per això es vol oferir la possibilitat d'acudir a centres vacunals més propers als CAP de referència dels usuaris

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Com ja us havíem avançat la setmana passada, la disminució del ritme de vacunacions ha obligat al Departament de Salut de la Generalitat a replantejar una nova etapa d’aquest procés, en què la vacunació es concentrarà en els centres d’atenció primària o en els locals habilitats per a aquesta finalitat en diferents municipis.

A la comarca del Baix Empordà la referència de vacunació massiva ha estat fins ara el Palau Firal de Sant Antoni. Aquest punt, però, va cessar l’activitat aquest cap de setmana passat, i a partir d’ara només obrirà puntualment per acabar de completar l’administració de segones dosis en pautes ja iniciades. Recordem que durant el mes d’agost passat, les vacunacions van disminuir d’una manera notòria, en part per les vacances d’estiu i en part perquè els col·lectius que resten per vacunar, majoritàriament els més joves, són els menys conscienciats i molts d’ells no van acudir a la cita.

Ara la vacunació s’ha estabilitzat al voltant del 70 per cent de la població, i el creixement d’aquesta xifra s’ha ralentitzat. L’objectiu és poder seguir avançant en la campanya de vacunació i administrar totes les dosis disponibles d’una manera eficient, i per això es vol oferir la possibilitat d’acudir a centres vacunals més propers als CAP de referència dels usuaris. En aquest context, en el cas del Baix Empordà, s’han habilitat 4 punts de vacunació contra la Covid-19 sense cita prèvia a partir d’aquesta mateixa setmana. Aquesta és la relació de centres i horaris:

  • La Bisbal d’Empordà: al Pavelló Firal (carrer del Mas Clarà, 14), els dimarts de 9 a 12h
  • Palafrugell: al Local La Sauleda (carrer Carrilet s/n), els divendres de 16 a 19:30h
  • Palamós: a l’Estadi Municipal-Costa Brava (passatge Ladislao Kubala s/n), els dimecres de 9 a 12h
  • Torroella de Montgrí: a Can Quintana (carrer Ullà, 27-31), els dijous de 16 a 19h

Des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà insisteixen en aquestes condicions per a poder ser vacunat:

  • No tenir cap cita programada per vacunar-se en un altre centre
  • No tenir la COVID19 o haver-la tingut fa més de 2 mesos
  • Haver complert els 12 anys
  • Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats del pare o mare o tutor/a legal, i presentar el DNI o llibre de família

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -