17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Tornen els tallers de l’Escola de Ràdio i Periodisme del Baix Empordà 2021

Un any més, tornen a l'Empordà els tallers de l'Escola de Ràdio i Periodisme digital de l'Empordà, per a persones interessades en la comunicació i la ràdio

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 4 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Escola de Ràdio i Periodisme Digital de l’Empordà organitza aquest any nous tallers de ràdio i periodisme, oberts a les persones interessades en la comunicació i a aprendre nocions d’aquestes àrees. Destaquen un taller de locució, un de podcast o un altre de SEO, entre altres. Les inscripcions estan obertes a escoladeradio.cat.

Els tallers 2021 de l’Escola de Ràdio i Periodisme Digital de l’Empordà arrenquen aquesta tardor i es realitzaran a Palafrugell, a la nova seu de Ràdio Capital de l’Empordà al centre Cavallers.

L’Escola de ràdio i periodisme digital de l’Empordà és un projecte impulsat per un grup de persones apassionades per la comunicació periodística local. Mitjançant la realització de tallers pràctics, formen joves en la professió periodística i radiofònica en matèries com el SEO, la locució radiofònica, la redacció radiofònica i els podcasts, o la funció dels tècnics a la ràdio.

Els tallers van adreçats a persones que tinguin interès per comunicar, apassionats de la ràdio o del periodisme. Els participants no cal que tinguin coneixements previs en la matèria. Hi poden participar persones de més de 16 anys.

Les inscripcions es poden fer a escoladeradio.cat. Ja estan obertes.

INSCRIU-TE ALS TALLERS DE L’ESCOLA DE RÀDIO

TALLER DE LOCUCIÓ, AMB XAVIER SERRANO

Amb l’Escola de ràdio milloraràs la locució de qualsevol producte audiovisual: veus en off, notícies, reportatges, documentals, voice-over, publicitat…

TALLER DE REDACCIÓ, AMB DANI CORTÉS

A l’Escola de ràdio aprendràs les singularitats del mitjà i com es tradueixen en la redacció d’una ràdio adaptada al món digital.TALLER DE CREACIÓ WEB WORDPRESS, AMB JL VIDAL

WordPress és un dels gestors de continguts més populars i més utilitzats del món. A l’Escola de Ràdio aprendràs com funciona i com muntar el teu propi web informatiu.

TALLER DE PODCAST, AMB TONI SELLAS

Els podcasts ja no són una realitat emergent. Són un entorn de creació sonora equiparable a la ràdio i una sortida professional a tenir en compte.

TALLER D’EDICIÓ D’ÀUDIO, AMB MARTÍ SAGUER

Gairebé tots els perfils professionals ja han de tenir coneixements d’edició sonora bàsica. Els podràs adquirir en aquest taller.

TALLER DE RADIOFÓRMULA, AMB MARC CLAPÉS

Fer radiofórmula no és només presentar cançons. Fer-ho bé requereix de mètode, ritme i cultura musical.

TALLER DE SEO, AMB GERARD ESCAICH

La digitalització i la publicació en entorns digitals és fonamental. A l’Escola de ràdio considerem que també ho és saber posicionar els continguts digitals per tal que siguin rellevants.

 

INSCRIU-TE ALS TALLERS DE L’ESCOLA DE RÀDIO

Els formadors de l’Escola de Ràdio

Xavier Serrano

Locutor i doblador

Locutor, doblador, cantant, músic i fotògraf. Té una llarga trajectòria radiofònica. Ha estat veu corporativa de mitjans com Canal 324, TV3, La Sexta, Ràdio Flaixbac, Ono, Geoplaneta, etc i ha locutat centenars de documentals, reportatges, falques i anuncis tant en català com en castellà. Ha fet classes a la Universitat Internacional de Catalunya, al Col·legi de Periodistes de Catalunya, a l’escola de comunicació Radiofònics, ha impartit màsters a la Universitat Blanquerna-Ramon Llull així com a classes de dicció i lectura a diversos professionals de TV3 per recomanació del Servei d’Assessorament Lingüístic de TV3.

Sílvia Pedret

Humanista i locutora

Graduada en Humanitats. Locutora professional freelance i formadora en locució radiofònica amb una extensa trajectòria en el camp de la ràdio, la televisió, la publicitat, el teatre, la dinamització d’esdeveniments i la locució en l’àmbit audiovisual. Compta amb un ampli bagatge professional en el sector de la ràdio.

Toni Sellas

Periodista i professor de la UVic

Periodista i professor de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic. Imparteix docència als graus de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques, en assignatures de redacció i locució per a mitjans audiovisuals, producció radiofònica, ficció sonora i nous formats sonors en l’àmbit digital.

Dani Cortés

Periodista de RAC 1

Periodista amb experiència a ràdios locals i generalistes. Actualment és redactor dels serveis d’informatius de RAC1 i coordinador de Ràdio Capital de l’Empordà. Ha aconseguit tres premis Carles Rahola de comunicació local i una menció especial als premis Ràdio Associació de Catalunya. Anteriorment, ha treballat a Catalunya Ràdio, Ràdio Barcelona – Cadena SER i Onda Cero.

Josep Lluís Vidal

Consultor expert en màrqueting digital

Assessor en màrqueting online i comunicació per a autònoms i empreses com a freelance sota la marca pròpia solucions360. Entre els serveis que ofereix destaquen el de formació de gestió i ús de xarxes socials en l’àmbit professional i formació d’ús i gestió de la plataforma WordPress. És fundador i editor dels portals de notícies maresme360.cat i laselva360.cat.

Marc Clapés

Locutor i programador de Ràdio Capital

L’avalen més de 20 anys dedicats a la ràdio musical. Ha passat per Ràdio Begur, Matadepera Ràdio, Ràdio Barcelona i des de fa 5 anys programa la fórmula musical de Ràdio Capital on hi presenta, a més, diferents programes. També és el creador i editor del portal d’informació musical Primera Fila.

Martí Saguer

Tècnic de ràdio i sistemes informàtics

Tècnic informàtic i radiofònic amb experiència a la Cadena SER i a Ràdio Capital de l’Empordà. És Tècnic superior en Administració de Sistemes Informàtics i diplomat en especialització Integral de Ràdio. Va ser cap d’emissions i sistemes de Ràdio Girona – Cadena SER durant cinc anys. També és tècnic de sistemes de telecomunicacions de l’empresa Inforcelrà.

Gerard Escaich

Periodista d’Euronews

Especialitzat en Search Engine Optimization, Gerard Escaich, ha escrit per mitjans internacionals com Euronews, i locals com Ràdio Capital de l’Empordà. Com a content manager d’AppFutura, empresa puntera en el seu sector a Europa escrivia articles originals fent servir les tècniques més adequades pel posicionament de la pàgina.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -