10.6 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

L’interventor de l’EMD de l’Estartit dona una resposta en relació amb les subvencions a les entitats

El president de l'EMD demana calma a les associacions i que ja s'han començat a fer les primeres transferències de subvencions

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El secretari i interventor de l’EMD de l’Estartit ha respost l’ofici que li va fer arribar l’alcalde de Torroella de Montgrí, el passat 10 de novembre, en relació amb el seu informe sobre les subvencions a les entitats.

El secretari, a la carta de resposta a l’alcalde, afirma que “no pot autoritzar el pagament de bestretes de més del 50% de les subvencions concedides abans de la seva justificació perquè no s’ajusta a dret, malgrat que aquest pagament del 100% abans de justificar una subvenció es feia perquè se seguia el model de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí”. Ho explica també el president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer.

En aquest sentit, aclareix que el pagament de bestretes de subvencions abans de la seva justificació és una via extraordinària i que fer el pagament del 100% és una via excepcional que requereix una justificació expressa per a cada cas concret.

El president de l’EMD relata també que durant els propers anys s’obrarà d’una manera diferent i que sigui més senzilla per les associacions. Pel que fa a les subvencions actuals, des de l’EMD ja han començat a realitzar alguns pagaments, però les associacions hauràn de justificar la resta del pagament.

Tot i això, el president de l’EMD demana calma a les associacions i que ja s’han començat a fer les primeres transferències de subvencions. A més, demana que es tingui paciència a l’hora de rebre les ajudes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una altra victòria èpica del Bisbal Bàsquet

El partit jugat a la pista de l'Andratx va ser molt competit, i els bisbalencs van guanyar-lo per només 2 punts de diferència
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -