2.4 C
Pals
Diumenge, 23 gener 2022
- Publicitat -

Esteve Guerra: “Ens hem de veure com uns aliats, mai com adversaris”

Aquesta setmana l’Associació Empordà Turisme va anunciar que volia estendre la seva col·laboració i el seu número d’associats al Baix Empordà. Aquesta notícia no va ser vista amb bons ulls per part del Consell Comarcal del Baix Empordà. Així, el president de l’Associació Empordà Turisme, Esteve Guerra, ha visitat el Supermatí de Ràdio Capital per aclarir la postura d’aquest ens.

Guerra remarca que ambdues comarques porten gairebé dos anys treballant de manera conjunta per impulsar la marca Empordà. La pandèmia, explica Esteve Guerra, que ha canviat molts parametres i que treballar de manera conjunta tenia molt de sentit.

Esteve Guerra remarca que com Associació privada que són van acordar obrir-se a socis del Baix Empordà. Creu que falta una campanya de promoció conjunta del territori de l’Empordà. Així, el president de l’Associació, volen promoure aquesta promoció entre territoris de l’Alt i el Baix Empordà.

Guerra creu que s’han malinterpretat aquesta proposta de col·laboració. Explica que no es parla d’una absorció, sino que la intenció des de l’Associació Empordà Turisme és treballar de manera conjunta. Afirma que amb diversos organismes de promoció ecònomica del Baix Empordà hi tenen molt bona relació i no entén que hi pugui haver un malestar.

Esteve Guerra explica que des de l’Associació Empordà Turisme volen treballar pel territori. Volen estendre la mà per col·laborar i treballar amb possibles socis del Baix Empordà. Desmenteix totalment que vulguin absorbir les promocions que es facin des del Baix Empordà.

De moment, l’Associació ja està treballant per la propera campanya d’estiu, per promocionar la marca Empordà. A més, proporcionen cursos de formació i desenvolupament per tots els seus associats. Guerra explica que per 2022 esperen que la pandèmia sigui un tema endèmic i que torni el turisme internacional.

Per consultar més detalls podeu escoltar l’entrevista sencera del Supermatí de Ràdio Capital a Esteve Guerra, president de l’Associació Empordà Turisme.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios