Lourdes Fuentes, Alcaldessa de Santa Cristina d'Aro
Lourdes Fuentes, Alcaldessa de Santa Cristina d'Aro

Lourdes Fuentes, regidora de l’equip de govern de Santa Cristina i cap de llista d’ERC a les properes municipals, té un expedient de disciplina urbanística obert per tenir en uns terrenys de la seva propietat dos porxos i tres coberts de fusta fets sense autorització municipal, segons informa el Diari de Girona.

Fuentes, que no ha volgut fer declaracions a Ràdio Capital, va dir que les construccions de fusta es van construir fa uns deu anys perquè es tenia l’objectiu d’obrir un nucli zoològic que no es va acabar fent, segons explica el Diari de Girona. Actualment, s’hi guarda un carro, un tractor i hi tenen també un parell de cavalls.

El regidor del PP, Sebastián Mateo, va denunciar el cas demanant que es fes l’informe, i en el ple del passat dimecres va demanar la dimissió de Fuentes, que ha descartat renunciar de moment. Ara Fuentes pot presentar al·legacions a l’Ajuntament de Santa Cristina, però segons diu el Diari de Girona, la regidora ha dit que acceptarà el que determini l’expedient urbanístic.