13.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Fina Camós prèn el càrrec de Síndica de Greuges de Palamós

Conscient de la dificultat dels temps, Camós afrma voler aportar el seu gra de sorra per a la resolució de conflictes

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fina Camós ja ha pres possessió del càrrec de Síndica de Greuges de Palamós. L’acte formal es va fer en el Ple municipal ordinari d’ahir al vespre. Camós és la primera dona que accedeix a aquest càrrec municipal i substitueix David Sagrera, que l’ha ostentat en els últims cinc anys.

Els dos síndics han treballat conjuntament en les darreres setmanes per tal de poder fer el traspàs del càrrec, aportant a la nova Síndica tota la informació de l’activitat.

Davant el Ple, Fina Camós va tenir unes paraules especials d’agraïment cap a Sagrera, en el sentit que va ser precisament ell qui la va proposar com a nova Síndica de Greuges municipal. Admet que necessitarà un petit temps d’aprenentatge i es compromet a actuar en tots aquells casos en què l’administració s’hagi mostrat poc sensible amb la ciutadania. Contribuir al bon funcionament de l’administració local, implicarà ser exigent amb la seva gestió, va dir Fina Camós. Escoltem les seves declaracions per a Ràdio Palamós.

 

Camós, de 65 anys, és llicenciada en Farmàcia i ha estat cap del Servei de Farmàcia de l’hospital de Palamós des de l’any 1986 i fins al 2017. És autora de diverses publicacions en revistes professionals i ha participat en congressos i jornades relacionats amb la seva especialitat. També ha treballat en l’àmbit del voluntariat amb la posada en marxa d’un servei de farmàcia en un hospital del Senegal, i amb el programa Vacances en Pau per a infants saharauís.

La nova Síndica de Greuges de Palamós entén que es fa càrrec de la institució en un moment complicat per la pandèmia de la COVID-19. Aquesta situació ha incrementat la demanda de serveis socials i ha afegit tensió i pressió tant entre els ciutadans com entre les administracions. Tot i això, espera poder aportar el seu petit granet de sorra en la resolució de conflictes.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -