15.6 C
Pals
Dissabte, 23 octubre 2021
- Publicitat -

El porta a porta a Forallac ja està del tot desplegat

Aquesta setmana finalitza el procés de desplegament del porta a porta a Forallac, amb l'inici de la prestació del servei al polígon industrial, el darrer punt planificat

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquesta setmana finalitza el procés de desplegament del porta a porta a Forallac, amb l’inici de la prestació del servei al polígon industrial, el darrer punt planificat. La primera fase del procés es va fer a Fonteta, on el servei es presta des del març de 2019 i aquest estiu s’ha donat continuïtat al desplegament a Peratallada (5 de juliol) i a la resta de nuclis (6 de setembre).

A partir d’ara doncs, la recollida de residus a tot el municipi es fa íntegrament per mitjà del sistema porta a porta, de manera que han desaparegut els contenidors a la via pública.

privat:-finalitza-el-desplegament-del-porta-a-porta-a-forallac
Beneficis

Segons l’Ajuntament, ll porta a porta permet incrementar la quantitat i la qualitat dels residus recollits, minimitzar els residus portats a incineradores o abocadors, i facilitar els processos de reutilització i reciclatge per obtenir nous productes.
Deixalleria i àrea d’emergència

La deixalleria ha introduit introduït canvis des del 1 de juny per millorar l’eficiència en la gestió del servei. L’accés continuarà essent amb targeta, però amb la novetat que també hi haurà un horari i personal que atendrà l’usuari. D’aquesta manera es pretén mantenir més ordenat i net l’equipament i que tothom en faci un ús correcte, de manera que no es dipositin residus on no toca.

D’altra banda, en cas que no es puguin deixar els cubells a la porta de casa d’acord amb el calendari i horaris de la recollida porta a porta, podeu utilitzar l’àrea d’emergència que s’ha habilitat a la deixalleria.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -