23.5 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Francesc Sánchez Carcassés: “És important l’enriquiment de la Cantada d’Havaneres amb veus femenines”

Un any més, torna la tradicional Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Enguany se celebra la 56a edició de la Cantada. Aquest any hi ha una novetat, la cantant Elena Gadel que participarà per primera vegada de la popular cantada empordanesa. Juntament amb Elena Gadel, completen el cartell d’aquesta 56ena edició, els grups La Barca de Mitjana, Els Pescadors de l’Escala i Port-Bo. Per saber tots els detalls de la cantada, en el Supermatí d’avui hem parlat amb Francesc Sánchez Carcassés, director artístic de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. 

Abans de la Cantada d’Havaneres pròpiament que se celebrarà el dissabte, avui divendres hi haurà la precantada “Denominació d’origen. Havaneres d’anada i tornada” on Indira Ferrer, Mauri Campos i Carles Casanovas interpretaran diverses havaneres tradicionals de forma lírica. 

 

 

En aquesta edició, també s’inclouran veus femenines. Enguany la Cantada d’Havaneres comptarà amb la cantant Elena Gadel. Carcassés explica que és bo l’enriquiment de les Havaneres amb veus femenines. El director artístic de la Cantada afirma que espera que l’actuació de la cantant i actriu ajudi a conèixer i difondre les Havaneres. 

 

Com ja és tradició, després de la Cantada, els grups baixaran de l’escenari i cantaran havaneres en diversos bars i restaurants de Calella. Enguany els grups seran Els Pescadors de l’Escala, La Barca de Mitjana i els coneguts Port-Bo

 

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios