17.5 C
Pals
Dimecres, 7 juny 2023
- Publicitat -

Les Gavarres tancades per l’alt risc d’incendi

L'accés a les Gavarres ha quedat completament tancat a causa de l'alt risc d'incendi a la zona que obliga a decretar el Pla Alfa 3

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’accés a la zona forestal de Les Gavarres al Baix Empordà ha quedat tancat des d’aquest dijous a causa de l’alt risc d’incendi a la zona. A causa de la situació, s’ha decretat el Pla Alfa 3 (alt perill d’incendi).

A causa d’aquest increment han tancat tots els accessos al massís de les Gavarres i s’ha prohibit encendre foc en “terrenys forestals o en la franja de 500 metres que els envolta”. Entre aquestes prohibicions no es poden encendre ni barbacoes ni fogons de gas com tampoc fumar.

Les Gavarres tancades per tots els accessos, també els del Baix Empordà

Una altra restricció a causa de l’alt risc d’incendi a les Gavarres és la limitació de pràctiques esportives al medi natural, ja que no s’hi pot accedir ni a peu ni amb vehicle. Finalment, es prohibeix la realització de treballs forestals i queden restringides les activitats agrícoles que puguin generar risc d’incendi.

De fet, des de l’Associació de Gestors Forestals de les Gavarres han anunciat que aquestes notícies són serioses. Expliquen en un tuit que si algú veu fum al bosc, que urgentment s’ha de trucar al servei d’emergències de Catalunya, el 112.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La discreció

Ara que ja han acabat les eleccions municipals sembla que hauríem d’anar per feina. Que hi anem o no...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -