13 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

Grabu fa el seu debut amb l’EP “blast”, amb el que vol deixar petjada

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

 

Foto: Elena Pastor

Arnau Grabolosa (Grabu) és un músic i compositor català, que amb tan sols 21 anys ja té una llarga trajectòria en el món de la música.

Grabu combina el jazz més pur amb tocs d’electrònica, recursos sintètics i música urbana, expressant el seu imaginari purament instrumental a través de cançons que viatgen a través de la improvització.

blast” és el nou EP de l’artista català Grabu. Una proposta fresca, amb molta intencionalitat, i que arriba per consolidar un dels projectes de jazz més avantguardistes del panorama català. Barrejant el jazz més clàssic amb una clara influència electrònica i urbana, Grabu defineix “blast” com els fonaments de la seva identitat sonora i interpreta cada cançó com un viatge astral on conflueixen temàtiques com la mort, l’amor o la ira.

A “blast” s’hi poden trobar cançons com welcome, la cançó que obra l’EP a mode d’introducció, que ens parla i ens dóna una idea sobre el que ens anirem trobant a continuació. També hi trobem cançons com spotlight o blackout, cançons que fan referència a dos moments vitals molt diferents entre ells, però que junts expliquen el que significa viure: i és que no sabríem valorar la felicitat sense els moments més durs.

Finalment hi trobem cançons com three years later que ens parlen d’una ruptura amorosa i de com de vulnerables ens pot deixar una experiència d’aquest tipus, o may, una cançó amb un aire celestial, que ens parla de la mort, i sobre com l’ha viscut l’artista, des de punts molt diversos.

L’entrada Grabu fa el seu debut amb l’EP “blast”, amb el que vol deixar petjada ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×26 amb Bisbal Bàsquet

Avui ens han visitat Joan Bassa i Joan Ferrer, integrants del Bisbal Bàsquet. Dos empordanesos de moda, dos homes...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -