13.8 C
Dissabte, 27 abril 2024

Gran debut de Paula Badosa als Jocs Olímpics de Tòquio

Ahir dissabte, Badosa va derrotar la francesa Kristina Mladenovic, en individuals; i avui diumenge també ha tingut un inici triomfant en els dobles femenins, fent tàndem amb Sara Sorribes

La begurenca Paula Badosa ha començat amb molt bon peu la seva primera participació olímpica, guanyant els seus partits de primera ronda tant en individuals com en dobles (fent parella amb la castellonenca Sara Sorribes). Ahir dissabte, Badosa va derrotar la francesa Kristina Mladenovic en tres sets (6-7, 6-3 i 6-0), després de protagonitzar una gran remuntada que li va permetre capgirar un partit que se li havia posat molt complicat en perdre la primera mànega. La seva rival a segona ronda serà la polonesa Iga Swiatek, sisena cap de sèrie del torneig.

Pel què fa al quadre de dobles femenins, Badosa també ha tingut un inici triomfant al costat de Sara Sorribes -que ahir es va desfer de la número 1 mundial Ashleigh Barty en el seu partit de primera ronda d’inviduals. Avui diumenge, el duet Badosa-Sorribes ha guanyat les mexicanes Giuliana Olmos i Renata Zarazua. El partit s’ha hagut de resoldre en el super tie break després d’una hora i quaranta minuts de joc. Màxima igualtat i gran victòria per 2-6, 7-6 i 7-10.

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.