8.8 C
Dimecres, 24 abril 2024

Gran triomf de l’Uni Girona contra les vigents campiones de l’Eurolliga

Una victòria prestigiosa (per 63 a 60) contra el Sopron hongarès

Una important victòria a Fontajau contra el Sopron hongarès, que les gironines van aconseguir amb justícia, sabent aprofitar certa relaxació progressiva de les seves rivals.

Les hongareses van començar dominant, com era d’esperar, en el primer quart. I van acabar amb 10 punts de diferència, aparentment amb certa facilitat. Les seves jugadores jugaven còmodes, i l’Spar Girona no podia contrarestar-les.

Però en el segon període, les hongareses van començar a relaxar-se, permetent que les locals anessin retallant distàncies fins a arribar al descans amb un esperançador 32-35.

En el segon temps, el Sopron va continuar mostrant-se com un equip desconegut, amb errades sorprenents en el llançament a cistella i nombroses pèrdues de pilota.

L’Uni va aprofitar el desconcert de les hongareses per lluitar i creure en les seves possibilitats. En una segona part amb poca anotació, els tirs lliures van acabar decantant la balança.

L’Uni es posava 63-60 a manca de set segons, i en el posterior atac del Sopron les hongareses no van gestionar bé la jugada. Amb un triple haurien forçat la pròrroga, però van decidir intentar anotar el tir de 2 i van fallar.

Una victòria prestigiosa (63 a 60)  contra les vigents campiones, que suposa el tercer partit guanyat a la fase de grups de l’Eurolliga. A més, subsana una mica la derrota de la setmana passada contra el Mechelen.

També ha estat notícia la convocatòria de les jugadores de l’Uni Etxarri i Araújo amb la selecció espanyola, per als partits de les finestres FIBA previstos per la setmana que ve.

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...