17.8 C
Divendres, 3 maig 2024

Gran triomf del CH Palafrugell

Còmoda victòria a la pista del CP Congrés

Els palafrugellencs es van imposar per 0 gols a 4 a la pista del Club Patí Congrés.

Amb tres gols a la primera part, el partit va quedar pràcticament sentenciat al descans. A la represa, els homes de Cesc Linares van administrar la seva renda i van rubricar el resultat amb un quart i definitiu gol.

Marc Figa va avançar als visitants amb el 0 a 1, i dos gols més d’Eloi Matas van establir un clar 0 a 3.

Els barcelonins no sabien com reaccionar, i el Palafrugell dominava el partit amb comoditat.

Amb aquest resultat els dos conjunts van anar als vestidors, i a la segona part Gerard Pujol posaria la cirereta aconseguint el definitiu 0 a 4.

La victòria a domicili permet als blanc-i-negres escalar posicions a la classificació, i sumar ja 8 punts en l’OK Lliga Plata.

Xevi Coll: “És molt important promoure l’activitat física i els hàbits saludables entre els més joves”

Els Jocs Emporion, que es faran del 17 al 19 de maig, se celebraran en deu municipis del Baix Empordà. Concretament, es faran a Begur, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí, Calonge i Sant Antoni, i Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró. Per parlar-ne una mica més ens ha visitat al Supermatí el Conseller Comarcal d'Esports, Xevi Coll.