3.9 C
Pals
Dissabte, 28 gener 2023
- Publicitat -

Guíxols des del Carrer critica la falta d’inversió a la Residència Surís durant la visita de Jéssica Albiach

Jéssica Albiach, la presidenta d'En Comú Podem, també ha criticat la falta d'acord en els pressupostos de la Generalitat i ha apel·lat al PSC

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El candidat a l’alcaldia de Guíxols des del Carrer En Comú Podem, Jordi Lloveras, ha criticat la falta d’inversió a la Residència Surís per part del consistori. En aquesta visita hi ha assistit la presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, que ha instat al Partit Socialista de Catalunya (PSC) a arribar a un acord amb Esquerra Republicana de Catalunya per aprovar els pressupostos generals.

Jordi Lloveras ha recordat que aquest edifici modernista acull a la gent gran des del 1906. El centre compta amb 32 places públiques, de les 112 que hi ha al municipi. Tot i això, el candidat a l’alcaldia explica que des del 2008 “hi ha un consens generalitzat a la ciutat” que l’edifici era “vell” i “estava obsolet”.

Actualment, el temps d’espera per optar a una plaça pública a Sant Feliu de Guíxols és de sis mesos. A més, Jordi Lloveras afegeix que “moltes famílies acaben optant per residències privades i que suposen un cost econòmic gran”. Jordi Lloveras recorda que l’actual alcalde del municipi, Carles Motas, proposava en el seu programa per arribar a l’alcaldia l’any 2019 reformar i ampliar la residència Surís per suplir aquesta falta de places al municipi.

Cal recordar que les últimes obres que s’estan fent a Sant Feliu de Guíxols s’han fet per millorar les places d’aparcament al centre del municipi, acció que Jordi Lloveras posa en dubte. Altres obres se centren a crear nous vials, una nova oficina de turisme o la creació del nou museu Tyssen. Jordi Lloveras explica que van portar al ple aquesta demanda d’una nova residència per suplir la mancança de places.

La falta d’acord a la Generalitat

Jéssica Albiach ha aprofitat la visita, per donar suport al candidat a l’alcaldia, per recordar que cal aprovar els pressupostos a la Generalitat. Per això, ha apel·lat al PSC: “Amb les línies vermelles que està marcant el PSC”, afirma Jéssica Albiach, “va directament en contra amb les polítiques que està aprovant el govern central”.

A més, Jéssica Albiach creu que amb aquesta acció per part del PSC, la d’allargar “artificialment” l’aprovació dels pressupostos, es veu com la formació “té posada la mirada a les eleccions municipals del 2023 i no amb el que necessita Catalunya ara mateix”. Jéssica Albiach afirma també que els projectes que vol acordar el PSC, com el quart cinturó del Vallès o l’ampliació de l’aeroport del Prat, són projectes ancorats “en el segle passat i que no aposten pel segle actual”.

La presidenta d’En Comú Podem també ha apuntat que la gestió de les administracions públiques i de les inversions s’ha d’orientar a millorar la vida dels veïns i veïnes. Per això, i donant suport a Jordi Lloveras, recorda que cal prioritzar la creació d’aquest nou asil a Sant Feliu de Guíxols.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Globalsessions – 28 gener 2023

1. Becky Hill - Heaven (Radio) 2. VASSY Bingo Players Disco Fries - Pieces (Giiants Remix) 3. Kolidescopes - White Lies...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -