9.5 C
Pals
Dijous, 4 març 2021

De 750 a 3.000€ de multa pels pisos turístics de Castell-Platja d’Aro que no compleixin la nova normativa

Ahir es va aprovar per unanimitat la nova Ordenança Municipal d’Habitatges d’Ús Turístic

El més llegit

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

Detingut a Ullà per atracar a punta de ganivet en una benzinera de la Pera

El lladre es va apropar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions

Miki Núñez suspèn el concert de la Bisbal i el farà al juliol a Sant Antoni de Calonge

El concert queda suspès a causa de la pandèmia de la COVID-19, Miki Núñez però cantarà al Sant Antoni Beach Festival a principis de juliol
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Castell Platja d’Aro i S’agaró multarà tots aquells Habitatges d’Ús Turístic que no compleixin amb la nova Ordenança Municipal d’Habitatges d’Ús Turístic, segons es va aprovar per unanimitat al ple municipal d’ahir. Segons la gravetat i la infracció en concret, les multes poden ser d’entre 750 i 3.000 euros.

Els pisos turístics són aquells que es lloguen en períodes curts de temps, fins a màxim 31 dies. Actualment ja hi ha 2.121 pisos turístics al municipi: s’han doblat en només tres anys i per això han decidit regular-ho per controlar la convivència ciutadana i en cas que es produeixin queixes o problemes, els serveis d’inspecció puguin ser hàbils en la seva resposta. Ho explica el regidor de promoció econòmica, Joan Barceló.

També hauran de tenir un rètol informatiu a l’interior (amb telèfons d’assistència) i un a l’exterior (amb el codi QR perquè en cas d’incidències qualsevol veí hi pugui trobar el número de registre, el nombre legal de persones que poden ocupar l’habitatge, i el telèfon de serveis de l’Ajuntament de seguretat ciutadana).

Els propietaris tenen l’obligació també d’entregar un document amb les normes de convivència ciutadana, i han de disposar de cèl·lula de vitabilitat, i d’un telèfon d’assistència per respondre a l’usuari.

Segons ha explicat el Diari de Girona, algunes faltes greus són per exemple tenir pisos turístics que funcionen il·lgalment, superar el límit d’aforament, o aportar dades falses.

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pals aprova el pressupost municipal de 2021

Pals ha aprovat el pressupost municipal per aquest 2021. El Pressupost municipal 2021 és de 6.346.000 €, el que representa un increment de l’1,28% respecte a l’any anterior.

Altres notícies