18 C
Pals
Divendres, 7 maig 2021
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós, col·lapsat per l’epidèmia de grip

Des de l'hospital recomanen acudir abans a un CAP per no sobrecarregar els serveis d'urgències

El més llegit

Avatar
Anna Pujol
Redactora de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Hospital de Palamós es troba en fase epidèmica a causa de l’augment del nombre de casos de grip durant les últimes setmanes. Aquest increment s’ha materialitzat amb dificultats de drenatge de pacients de urgències.

És per això que, des de la setmana passada, el centre hospitalari compta amb 10 llits més a planta i ha reforçat el nombre d’auxiliars d’infermeria. Des de l’hospital de Palamós afirmen que, tot i que la plantilla de professionals d’urgències està completa, aquest augment de personal assegura el confort dels pacients. El Director del Servei d’Urgències de l’Hospital de Palamós, el Doctor Marc Pérez, ha explicat a Ràdio Capital que des de principis d’aquesta setmana han aconseguit regular millor el trànsit de pacients.

Entre els símptomes de la malaltia destaquen dolors articulars i musculars, i una febre alta difícil de contrarrestar amb antitèrmics. El Doctor Pérez ha insistit en la necessitat de distingir els casos lleus d’aquells més greus, i recomana acudir primer a un centre d’atenció primària (CAP) per tal de no sobrecarregar els serveis d’urgències. No tots els pacients necessiten ingressar a l’hospital, i sovint necessitaran una cura més intensiva aquells malalts que ja tenien altres malalties o problemes respiratoris abans d’agafar la grip.

Des de l’hospital insisteixen en la vacunació contra la grip com la solució més eficaç contra aquests tipus d’epidèmies, sempre que sigui possible. En cas de presentar els símptomes de la malaltia, s’ha de fer repòs i evitar els espais públics per reduir possibles contagis.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -