15.1 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Aleix Ramoneda: “Volem que ens marquin al calendari com una cita imprescindible”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Aleix Ramoneda: “Volem que ens marquin al calendari com una cita imprescindible”
Loading
/

La Revolución Sexual és una de les cançons que passaran aquest estiu per l’Empordà, més concretament per l’Idilic Festival a la Masia Bas de Platja d’Aro. Artistes com Melendi i Nena Daconte pujaran als escenaris durant el cap de setmana 28 i 29 de juliol. Al Supermatí de divendres vam conèixer més detalls del festival a través d’un dels membres de l’organització, Aleix Ramoneda. 

L’Idilic estrena edició aquest estiu entre l’oferta de festivals que s’ofereix al Baix Empordà, però ho fa destacant-se de tots, explica Ramoneda, ja que no es tracta d’un cicle com Porta Ferrada o Cap Roig, sinó d’una “experiència immersiva” on durant dos dies aniran passant 14 artistes sense parar. 

A més, es troba localitzat a un lloc tan ben connectat com és Platja d’Aro, que facilita l’arribada de gent de Girona o altres localitats. “Amb l’Ajuntament vam tenir molta sintonia des d’un primer moment”, destaca Ramoneda, “i ens vam enamorar després de visitar l’espai Masia Bas per les possibilitats que tenia de poder-se transformar en un espai de festival”. 

El cartell que ha preparat aquest any el festival se centra en el panorama musical nacional, amb artistes pop de la línia de Melendi i Casa Azul, però alhora compartint escenari amb músics més joves com són Pole o Pol Granch. 

El festival arriba amb força per quedar-se. I així ho demostra amb la primera preventa dels abonaments generals de dos dies esgotats en dues hores. “La preventa va ser una bogeria, no ens ho esperàvem perquè som conscients que som una primera edició”, reconeix Ramoneda. Aquests abonaments ofereixen l’entrada de 2 dies amb 14 artistes diferents de primera línia. De cares al mes vinent sortiran l’abonament d’un dia, que és l’entrada més reduïda. 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios