20.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Iker Jiménez investiga un fenomen paranormal a Verges

"Milenio Live" tanca la seva primera temporada amb una història estiuenca que té lloc a Verges.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

“Castell de Verges Baix-Empordà”, 2011. Fotografia de Carme Colomer. (CC BY-SA 2.0 Arxiu de Wikimedia). 

El passat 19 de juny, Javier Pérez Campos investiga l’altra cara del municipi. Més de trenta anys porta tancada la casa que protagonitza el programa, però entre les parets s’amaguen records tant de felicitat com de tensió i misteri.

Al s. XIV, el casalot havia estat un hospital per gent amb pocs recursos. “Y aquí venía la gente a morir directamente, Iker. Los desahuciados, los huérfanos, los enfermos, las víctimas de las epidemias”, explicava el periodista als presentadors Iker Jiménez i Carmen Portar.

Una família havia estat llogant la casa durant molts anys i sempre intentaven trobar resposta als fets paranormals. Però aquests fets passaven a ser cada cop més agressius, fins al punt que van haver d’abandonar l’habitatge, aterroritzats. D’ençà la seva mudança pràcticament ningú s’ha atrevit a creuar la porta del misteri. La nit del 19 de juny, Pérez Campos i altres membres de l’equip arriben disposats a descobrir els misteris que s’amaguen entre aquestes parets. Els investigadors comptaven amb una càmera de 360º que permetia als espectadors tenir una visió completa de l’escenari. La van col·locar a l’antiga sala de billar, on asseguraven que una de les columnes era l’epicentre de l’energia. Malgrat no haver obtingut resultats, la història deixa als espectadors amb la incògnita i la curiositat.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -