22.5 C
Pals
Dissabte, 1 octubre 2022
- Publicitat -

Obres de restauració de la façana del castell de la Bisbal

Feia mesos que hi havia unes tanques de protecció a la façana del carrer Cavallers, ja que la pedra de la façana estava molt deteriorada i això provocava despreniments

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fotografies: Anna Salvadó

A finals de juliol, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va iniciar les obres de rehabilitació de la façana del Castell Palau. Feia mesos que hi havia unes tanques de protecció a la façana del carrer Cavallers, ja que la pedra de la façana estava molt deteriorada i això provocava despreniments. Aquestes obres, a les que s’han destinat 442.455 euros i que duraran nou mesos, tenen com a objectiu solucionar aquest problema.

Tal com expliquen des de l’Ajuntament, el deteriorament del material és evident als brancals de les obertures, de la terrassa i de la façana oest i nord. A part de despreniments, això també dificultava l’evacuació de l’aigua (cosa que feia que hi creixessin més plantes, fongs i líquens).

El que es farà amb aquestes obres serà una neteja i manteniment de les façanes, i cobertes, així com diverses accions de conservació i restauració de materials i elements constructius. També es millorarà el sistema de l’evacuació d’aigua a façanes i cobertes i es repararan les fissures a murs i voltes.

Galeria d’imatges: el castell en obres

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quetzal Sportswear es proclama campió de l’Oncotrail 2022

La recaptació total de l'Oncotrail d'enguany, de moment, és de 376.427,57 euros.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -