19.1 C
Pals
Dilluns, 18 octubre 2021
- Publicitat -

Iniciades les obres per reconstruir un carrer que es va empassar un camió a Torroella

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Segons fonts del mitjà El Punt Avui, Torroella de Montgrí ha iniciat les obres de reconstrucció de calçada, voreres, drenatge i serveis del carrer Fàtima, amb un pressupost de 500.000 euros i una durada prevista de sis mesos.

L’incident va succeïr el 2019, qual el sòl va cedir i es va empassar un camió que transportava material d’obra. Els fets van acabar en un ensurt, però amb desperfectes a l’edifici del costat, per l’impacte del vehicle. I després de fer les inspeccions, es va trobar que el col·lector que recull aigües pluvials del Montgrí, perdia aigua que havia anat erosionant el subsòl.

L’actuació començada aquesta setmana contempla la millora de la xarxa d’aigües pluvials, amb noves connexions de la xarxa d’aigües residuals, la renovació del paviment del carrer, l’ampliació de la zona de pas de vianants, la substitució de l’enllumenat públic i el soterrament dels creuaments dels serveis de telecomunicacions i enllumenat, a més de la reubicació dels contenidors de recollida selectiva.

El regidor d’Urbanisme, Jordi Oliver, en declaracions al mitjà, expressa que “des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’està realitzant un esforç a nivell d’inversió, intentant que d’una situació negativa es pugui revertir l’estat del carrer Fàtima, aconseguint així una millora general del carrer, que ha de ser duradora en el temps”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Judici contra una persona acusada de robatori i lesions a Palafrugell el 2020

El dimarts 19 d'octubre jutgen una persona acusada de robatori amb violència i lesions lleus. Els fets van succeir l'any 2020 a Palafrugell i el fiscal demana 6 anys de presó.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -