19.7 C
Pals
Dimarts, 28 setembre 2021
- Publicitat -

Inspeccionades 14 empreses d’alt nivell de contaminació al Baix Empordà

Les empreses investigades a la comarca tenen activitats dedicades de gestió de residus, dipòsits controlats de residus i explotacions ramaderes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Departament de Territori i Sostenibilitat investigarà 14 empreses d’incidència ambiental potencialment elevada a la comarca del Baix Empordà. Entre aquestes empreses hi ha principalment explotacions ramaderes.

Dividits en tres grups d’activitats, les empreses dedicades a la gestió de residus, dipòsits controlats de residus i grans explotacions ramaderes seran les investigades a la comarca empordanesa.

Les inspeccions a la comarca aniran enfocades en tres activitats. Dues empreses dedicades a la gestió de residus, una pels dipòsits de residus controlats i finalment les altres 11 seran empreses explotadores de ramaderia.

Aquestes inspeccions però només permetran comprovar el grau de compliment de les mesures ambientals de cada activitat.

Les inspeccions estan basades en el programa d’inspecció ambiental de Catalunya per a l’any 2018. L’objectiu és investigar 1.456 activitats entre el 2017 i el 2019. Enguany, el total és de 671 empreses arreu del país català.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torroella de Montgrí impulsa un projecte per controlar la inundabilitat de la zona del Baix Ter

Un grup d’experts de la Universitat de Girona s’ha encarregat d’executar el pla. L’alcalde, Jordi Colomí, creu que és una obligació planificar de cara al futur davant l’agreujament de les inundacions pel canvi climàtic.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -