20.2 C
Pals
Dissabte, 24 setembre 2022
- Publicitat -

Ja es poden planificar vacances. Com afectarà això al turisme del Baix Empordà?

Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, ha assegurat que ja estan analitzant la situació per veure com avui, el primer dia laborable després de la notícia, la gent està responent.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va assegurar dissabte que ja es podien començar a planificar les vacances de cara aquest estiu. També va animar als establiments hotelers i turístics que es reactivessin per obrir en pocs dies, i va anunciar que a partir del mes de juliol es permetria entrar el turisme estranger a Espanya amb condicions de seguretat. Com està afectant això als hotels i establiments turístics del Baix Empordà?

Des de Ràdio Capital hem parlat amb Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, i ha assegurat que ja estan analitzant la situació per veure com avui, el primer dia laborable després de la notícia, la gent està responent. “Ara mateix estem recol·lectant les dades després d’avui, que és el primer dia laborable, i podrem veure com han crescut les demandes”, ha dit. Les que hi havia fins ara eren més aviat per l’agost.

“Hem de veure si avui fa el primer tomb i si això serà un activador respecte els mercats”, ha dit Sabrià. Tal i com ha explicat, si hi ha oferta hi pot haver més demanda, i calcula que majoritàriament els hotels obriran entre el 14 i el 24 de juny, quan “ja tindrem oberts el 75% dels hotels“.

Sobre el turisme estranger, ha explicat que primer necessiten mobilitat interna perquè els catalans puguin venir, i després l’obertura de fronteres, ja que un 65% de la clientela és de mercats internacionals.

El juliol, ha dit, és la data que pensa “que tots podem aspirar a estar amb les portes obertes esperant els nostres clients”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ARC finançarà l’app de Sant Feliu que busca ajudar a reciclar a la ciutadania

El projecte "Reutilitza'm amb ReutilitzAPP" de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha sigut un dels escollits per rebre...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -