Un any més se celebrarà el concurs “Cartes d’amor… o No!”, és la novena edició que organitza la biblioteca municipal Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro. L’objectiu és fomentar la literatura romàntica amb els sentiments d’amor i desamor com a tema principal de les obres.

Tothom pot presentar fins a dues obres escrites tant en català com en castellà fins al dia 6 d’abril. Finalment, el dia 23 d’aquell mateix mes, per Sant Jordi, s’entregaran els premis a la biblioteca municipal i s’hi començaran a exposar les obres guanyadores.

En concret, es competirà en tres categories i s’entregaran dos premis en cadascuna: la infantil, pels autors i autores de 12 a 14 anys, i la juvenil, de 15 a 17 anys, rebran un primer premi de 140 euros i un segon de 80. Per altra banda, en la d’adults, a partir de 18 anys, es rebrà un primer premi de 300 euros i un segon de 160.

Les obres s’hauran de presentar a la biblioteca en un sobre tancat que inclogui les dades personals, de contacte i l’edat. I a l’exterior, s’hi escrigui el nom del concurs, el pseudònim i la categoria en què es competeix. Es podrà fer tan personalment, per correu ordinari o per correu electrònic. Ara bé, la resta de requisits que han de complir les obres com, l’extensió o el format, i les bases per entregar-les estan detallades a la web de la biblioteca Mercè Rodoreda.