12.6 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Ja es poden presentar les obres pel 9è concurs literari “Cartes d’amor… o No!”

Els premis oscil·len entre els 300 i els 80 euros i s'entregaran el dia 23 d'abril amb motiu de Sant Jordi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Un any més se celebrarà el concurs “Cartes d’amor… o No!”, és la novena edició que organitza la biblioteca municipal Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro. L’objectiu és fomentar la literatura romàntica amb els sentiments d’amor i desamor com a tema principal de les obres.

Tothom pot presentar fins a dues obres escrites tant en català com en castellà fins al dia 6 d’abril. Finalment, el dia 23 d’aquell mateix mes, per Sant Jordi, s’entregaran els premis a la biblioteca municipal i s’hi començaran a exposar les obres guanyadores.

En concret, es competirà en tres categories i s’entregaran dos premis en cadascuna: la infantil, pels autors i autores de 12 a 14 anys, i la juvenil, de 15 a 17 anys, rebran un primer premi de 140 euros i un segon de 80. Per altra banda, en la d’adults, a partir de 18 anys, es rebrà un primer premi de 300 euros i un segon de 160.

Les obres s’hauran de presentar a la biblioteca en un sobre tancat que inclogui les dades personals, de contacte i l’edat. I a l’exterior, s’hi escrigui el nom del concurs, el pseudònim i la categoria en què es competeix. Es podrà fer tan personalment, per correu ordinari o per correu electrònic. Ara bé, la resta de requisits que han de complir les obres com, l’extensió o el format, i les bases per entregar-les estan detallades a la web de la biblioteca Mercè Rodoreda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Concerts, bicicleta i viatges: l’agenda d’aquest cap de setmana al Baix Empordà

Un cap de setmana més per no sortir del Baix Empordà! Us fem un resum de les millors activitats: Divendres...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -