11.3 C
Pals
Diumenge, 24 gener 2021

Begur ha iniciat aquest mes d’agost l’entrega de targetes per accedir a les àrees d’emergència

Els usuaris particulars poden obtenir d’accés a les àrees d’emergència de dilluns a divendres, en horari de 10h a 13 h, a l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament.

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur ha iniciat aquest mes d’agost l’entrega de targetes d’accés a les àrees d’emergència entre els usuaris particulars del municipi. En aquest sentit, tots aquells veïns i veïnes que en requereixin ja poden adquirir de forma gratuïta aquests dispositius a l’Àrea de Medi Ambient, de dilluns a divendres i en horari de 10h a 13 h.

privat:-ja-pots-recollir-la-teva-targeta-per-accedir-a-les-arees-d’emergenciaAquelles persones que ja estiguin adherides al servei de recollida de residus porta a porta només caldrà que en el moment de la recollida aportin el seu número de contracte de la factura d’aigua o el rebut bancari. Cal recordar que per a cada habitatge correspon una targeta, i que cada targeta addicional té un cost d’1€ que es cobrarà a través del rebut d’escombraries.

Mentrestant, aquelles persones que no estiguin adherides al servei porta a porta no podran recollir la seva targeta directament, ja que prèviament hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected] adjuntant la factura d’aigua o el rebut bancari i facilitant les següents dades de l’usuari que farà ús del servei: nom i cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic per tal de gestionar l’entrega dels cubells. Un cop rebuda aquesta informació, l’Àrea de Medi Ambient els citarà per coordinar la recollida del kit Porta a Porta corresponent i entregar la targeta que dona accés a les àrees d’emergència.

Finalment, a partir del 15 d’octubre s’obrirà el període d’entrega de targetes per a les activitats econòmiques del municipi i els veïns de Regencós. En aquest cas, per a la gestió de l’entrega del dispositiu serà imprescindible aportar el número de contracte de la factura d’aigua o el rebut bancari. A partir del gener aquestes targetes també seran necessàries per tal d’accedir a la deixalleria.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona

Altres notícies