http://www.pernodirres.cat/2016/11/jake-bugg-lauditori-10-novembre-2016.html
Hem hagut d’esperar fins a la publicació del seu tercer disc On my One, per poder veure en directe a Barcelona al britànic Jake Bugg.

L’espera s’ha fet llarga, però finalment aquest dijous va aparèixer sobre l’escenari de l’Auditori, disposat a fer-nos passar una gran nit de música. I ho va aconseguir, amb un concert que es va fer d’allò més curt, tot i la vintena de cançons que va interpretar, algunes d’elles en un format més acústic, i altres amb la resta de la banda.

Va demostrar que tot i la seva joventut, pot fer callar tot el recinte (amb excepció d’alguns que sempre els hi agrada donar la nota), amb una interpretació excel·lent de les cançons, ja siguin balades com Broken o temes amb més ritme com Slumville Sunrise. També va tenir-hi molt a veure, la gran sonoritat de l’Auditori, res a veure amb altres recintes de la ciutat, que per desgràcia no arriben a aquest nivell.

Abans de l’aparició de Bugg, vam poder veure a una de les sensacions britàniques de l’any, Blossoms, que ens visitaran el mes de febrer, on tocaran algunes cançons més, del seu debut de títol homònim, on trobem autèntiques perles com Charlemagne, que va servir per cloure la seva correcta actuació.