19.7 C
Pals
Dimarts, 28 setembre 2021
- Publicitat -

Jaume Marín: “Àsia és el mercat del turisme del futur”

El director de màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Jaume Marín, ha explicat a Ràdio Capital que a Àsia hi ha molta inquietud per la Costa Brava. Marín és el membre del grup que la setmana passada va anar a Singapur a promocionar la nostra demarcació en una de les principals fires de turisme de tota l’Àsia.

La fira s’anomena ITB Asia, i reuneix prop d’11.000 professionals del sector turístic d’arreu del món. Marín assegura que el turisme asiàtic és el futur. Tot i que a l’Empordà, representa una petita proporció del nombre de turistes, això canviarà.

Un dels motius és que la classe mitja asiàtica està creient, amb un nivell adquisitiu alt. Tenen poques vacances, i quan viatgen gasten quatre vegades més. Marín explicava què demana el turista asiàtic.

S’espera que en els propers tres anys, el 10% del milió i mig de turistes que venen a Catalunya vagin a les comarques gironines. Ara bé, el turisme asiàtic no serà un turisme de platja perquè tenen destinacions més properes que n’ofereixen.

Entrevista sencera

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios