22 C
Pals
Diumenge, 4 juny 2023
- Publicitat -

Joan Vigas: “En 6 o 8 mesos volem tenir acabada l’obra pública pendent a Palafrugell”

A partir d’avui a les dotze del migdia, Joan Vigas es convertirà en el nou alcalde en funcions de Palafrugell, després de la renúncia de Josep Piferrer. Ho farà en un acte al Teatre Municipal en què Piferrer entregarà la vara d’alcalde a Vigas. Per això, Joan Vigas ha passat pel Supermatí de Ràdio Capital per explicar-nos com afronta aquesta nova etapa i nou càrrec.

Josep Piferrer ha estat cinc anys en el càrrec i es retira quan encara queda un any per les eleccions municipals. Segons Joan Vigas, aquest era l’acord entre Esquerra Republicana i Som Gent de Poble després dels resultats de les eleccions del 2019, “en base als vots obtinguts per cada partit”.

Pel que fa als projectes del nou alcalde, Vigas apunta que “amb un any de govern, els canvis que es puguin fer seran relativament pocs”, però que té per objectiu “acabar molts projectes que es van haver d’aplaçar per la pandèmia”, com l’Avinguda d’Espanya, la pista coberta del Pavelló, aparcaments… Joan Vigas espera que “en 6 o 8 mesos estiguin acabades”.

Al mateix temps, però, Joan Vigas assegura que hi ha un gran problema amb el “contracte d’escombraries” que s’allarga des de fa anys. “És un problema que fa temps que tenim i que seguirem tenint, però intentarem que sigui el mínim temps possible”.

De cara a les futures eleccions municipals del 2023, Joan Vigas assegura que els partits independents “han vingut per quedar-se” i que “Som Gent de Poble” ho ha demostrat. Tot i això, Vigas no ha aclarit si es presentarà a les eleccions de nou: “L’important és estar preparat cada dia, i em preocupa el demà”.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios