22.1 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

Jordi Soler: “Les llibreries de Calonge han venut 40.000 llibres en un any”

Aquest cap de setmana passat s’ha complert un any des de l’obertura de les set llibreries del centre de Calonge. Un projecte que ha superat les expectatives previstes. En vam parlar al Supermatí amb Jordi Soler, alcalde de Calonge i responsable de l’àrea de Cultura.

L’alcalde es mostra sorprès de l’èxit d’algunes llibreries, com la Calonge Còmics, especialitzada en còmics. Assegura que el projecte “ha complert l’objectiu previst”. De fet, en un any s’han venut prop de 40.000 llibres i l’any que ve s’obrirà una vuitena llibreria especialitzada en música al nucli antic.

És per això que assegura que la inciativa ha aconseguit l’èxit que buscaven, així com també ha aconseguit “revitalitzar el nucli antic”.

L’alcalde ha senyalat la campanya de Nadal de 2021 i Sant Jordi d’aquest any com les setmanes on s’ha notat més l’impacte que ha tingut la ‘Booktown’ a nivell turístic. Jordi Soler explica com el projecte ha ajudat a reactivar tota l’economia del municipi.

Des de la destitució de Norbert Botella

Durant l’entrevista al Supermatí, Jordi Soler també ha parlat de com han estat els últims mesos del projecte des que l’exregidor de Cultura i responsable del projecte, Norbert Botella, va ser destituït. Segons Soler, s’han fet canvis consensuats amb tot l’equip, cosa que no passa amb Botella al càrrec.

Alguns d’aquests canvis, segons l’alcalde, han estat l’increment del diàleg amb els llibreters, la creació d’un sistema urbanístic lligat al Poble de Llibres o la redefinició  d’alguns actes públics.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios