22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

Jordi Soler substitueix Carles Pàramo com a president del Consorci Costa Brava

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Jordi Soler substitueix Carles Pàramo com a president del Consorci Costa Brava
Loading
/

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, és el nou president del Consorci Costa Brava, encarregat de la gestió de l’aigua a la costa gironina. Soler substitueix al tinent d’alcalde de Roses, Carles Pàramo. El canvi es va fer efectiu ahir mateix a la tarda en la sessió plenària que va tenir lloc a la Diputació de Girona.

Soler ja ha mostrat les seves intencions en assumir el càrrec. Assegura que es posa “a disposició de tothom per treballar amb consens pel benefici comú”. L’alcalde de Calonge remarca que vol seguir el camí de Pàramo, qui creu que ha treballat amb “esforç, eficàcia i racionalitat“. Per això, Soler vol seguir uns “criteris de gestió eficient i responsable de l’aigua amb una cura especial en els aspectes mediambientals”.

Els darrers mesos del mandat de Pàramo han estat marcats per la polèmica per una auditoria que enumera diversos incompliments comptables i de gestió. En una entrevista a Ràdio Capital, Pàramo ho va atribuir al desbordament de feina que pateix una plantilla que va qualificar d’insuficient. El llavors president va avançar a aquesta emissora que si no es produïa aquest augment de personal es plantejava deixar la institució.

El gerent del Consorci va ser primera víctima de l’auditoria independent. El diputat provincial de la CUP, Lluc Salellas, denunciava que l’estudi posava de manifest “irregularitats de caràcter estructural”.

Durant catorze anys, Carles Pàramo ha ocupat aquest càrrec en dues etapes diferents, del 1999 al 2007 quan també va ser president de la Diputació de Girona, i del 2011 fins ara.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sostre Cívic i l’Ajuntament de Palamós celebren l’inici d’obres de l’habitatge cooperatiu Terra de Mar

Ahir dijous 20 de juny es va celebrar l’inici oficial de les obres del projecte d’habitatge cooperatiu ‘Terra de Mar’ a Palamós, impulsat per Sostre Cívic i l’Ajuntament del municipi. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, incloent-hi les sòcies impulsores i diverses autoritats locals, comarcals i de la Generalitat. El projecte
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -