8.8 C
Pals
Dimarts, 28 novembre 2023
- Publicitat -

Josep Bofill: “Hem d’aconseguir que Corçà sigui més conegut culturalment”

D’aquí a un mes Corçà celebrarà la primera edició del Corçà Music, un cicle de concerts que portaran a artistes de la talla de Beth o Lluís Gavaldà al municipi. El festival és una iniciativa de l’Ajuntament de Corçà i la productora RGB. És per això que avui ha passat pel Supermatí de Ràdio Capital el regidor de Cultura, Joventut i Noves Tecnologies, Josep Bofill.

El regidor explica que aquest festival és una “aposta arriscada” pel context actual de pandèmia. De fet, els concerts havien de començar ja aquest mes de gener, però es van ajornar fins al febrer per les restriccions. Josep Bofill explica que el projecte es va plantejar després que el municipi celebrés sense problemes la Festa Major.

El festival tindrà lloc a la Sala Municipal, i hi ha programats tres concerts: Beth (27 de febrer), Lluís Gavaldà (20 de març) i David Carabén (24 d’abril). Josep Bofill assegura que estan molt satisfets amb el cartell del festival, ja que són artistes de molt renom. 

Corçà ja va ser un dels primers municipis a fer tornar la música en directe amb el Festival Ítaca, al mes de juny del 2020. El regidor de Cultura de l’Ajuntament assegura que és important tirar endavant projectes d’aquest estil per aconseguir que Corçà sigui un municipi “més conegut culturalment”.

Josep Bofill també ha explicat que, en cas que al mes de febrer segueixi vigent el confinament municipal, els concerts s’ajornaran. Josep Bofill assegura que no es plantegen anul·lar-los en cap cas. 

Les entrades pel festival ja estan a la venda i els empadronats/des al municipi tenen descompte.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios