14.2 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

Juli Fernández: “El PDeCat seria el gran perjudicat si ara hi hagués eleccions a Palafrugell”

Entrevista sencera:

L’exalcalde socialista de Palafrugell, Juli Fernández, ha explicat en una entrevista a Ràdio Capital que, segons la segona part de l’enquesta que ha realitzat el seu grup municipal, el PDeCat seria el “gran perjudicat”, que “quedaria molt tocat”. Tot i així, el líder del PSC palafrugellenc no ha volgut explicar dades concretes. “Publicarem l’enquesta més endavant”, ha dit.

Fernández dona validesa a la primera part de l’enquesta, que diu que un “80% m’aprova”. Aquesta xifra surt de sumar el 40% dels ciutadans que consideren que la seva gestió va ser ‘regular’ i l’altre 40% que consideren que va ser ‘bona o molt bona’.

“Hi ha moltíssima gent que no ha entès les raons de fons d’aquesta moció”, creu Fernández. “De la gent que va votar CiU, només el 8% em suspèn” i “només un 14% dels d’ERC”.

El dirigent socialista creu que “la moció es fa per qüestions partidistes” perquè “s’hauria demostrat que no podia governar en minoria si m’haguessin deixat governar, almenys, 5 o 6 mesos. Només he estat un mes en minoria”.

Sobre el procés independentista, ha assegurat que, si hagués seguit sent alcalde, hauria “cedit els locals per al referèndum”.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios