21 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Justin Bieber torna a cancel·lar la seva gira per problemes de salut

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Justin Bieber s’ha vist obligat a tornar a cancel·lar concerts de la seva gira, a causa dels problemes de salut que pateix i que ja va provocar endarrerir la gira actual. El músic va anunciar fa alguns mesos que patia la síndrome de Ramsay Hunt, que li paralitza la cara, entre altres efectes.

El cantant canadenc tenia previst actuar properament a l’Argentina, on els seus seguidors feia 10 anys que esperaven la seva visita.

El músic va oferir els últims concerts a Brasil on va mostrar-se exhaust després d’acabar els directes, motiu pel qual ha decidit que millor cancel·lar la resta de concerts fins que es trobi més bé.

Ara per ara no se sap quan podrà tornar a pujar a sobre un escenari, ni si el concert que ha d’oferir a finals de gener a Barcelona es podrà celebrar. La promotora Doctor Music ha sortit al pas, després que alguns mitjans publiquessin sobre la cancel·lació del concert de Barcelona i han afirmat que de moment no està cancel·lat.

L’entrada Justin Bieber torna a cancel·lar la seva gira per problemes de salut ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Comencen les obres del nou centre de dia i hospital de dia de Palamós Gent Gran

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han celebrat l'acte de col·locació de la primera pedra del centre per agrair a les empreses, associacions, particulars i voluntaris l'ajuda rebuda per la Campanya de Mecenatge Gent Molt Gran.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -