24.1 C
Pals
Dissabte, 26 setembre 2020

Kate Tempest es canvia el nom a Kae Tempest

El més llegit

Detingut un home a Begur per serrar una tanca que el molestava

Es tracta d'una barra per impedir el pas dels vehicles al bosc amb runes del costat i prevenir incendis.

Palafrugell posa espais a disposició de Salut per fer-hi cribratges massius

L'alcalde del municipi, Josep Piferrer, ho va explicar ahir en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital.

La Bisbal sancionarà els vehicles que accedeixin al nucli antic de la Bisbal sense autorització

A partir del proper dimecres 30 de setembre s’activarà el nou sistema de control de pas de vehicles al nucli antic de la Bisbal.

Denuncien un motorista que va fer caure tres ciclistes a Santa Cristina d’Aro i es va negar a fer la prova d’alcohol

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit han denunciat penalment un motorista que va fer caure tres ciclistes a Santa Cristina d'Aro i es va negar a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia.
- Publicitat -

Kae Tempest, fins ara Kate, ha difós un comunicat a través de les xarxes socials explicant que ha deixat d’identificar-se amb el pronom “she/her” i que ara passa a ser “they/them”. En anglès aquest pronom no implica cap gènere i s’empra pel que aquí coneixem com a “no binari”. A més, ha anunciat que deixa el seu antic nom enrere per anomenar-se Kae, llegit com la lletra K en anglès.

“He estat lluitant per acceptar-me tal i com sóc durant molt de temps. He intentat ser el que pensava que la gent volia que fos per no arriscar-me al rebuig. Aquesta manera d’amagar-me m’ha portat tot tipus de dificultats a la meva vida. I aquest és el primer pas per conèixer-me i respectar-me millor. M’ha encantat ser Kate, però estic començant un procés i espero que m’acompanyeu”, declarava l’artista.

“Sé que és quelcom tant important per mi com ho és per qualsevol persona, però degut al meu rol com artista, és d’alguna manera una decisió pública i també privada”, afegia. “Aquesta és una era de reconeixement. De manera privada, local, global. Per mi la pregunta ja no és quan canviarà això sinó com de lluny puc anar per trobar el canvi i portar-lo fins aquí. Vull viure amb integritat i aquest és un pas això.”, deia també l’escrit que ha compartit tant a Instagram com a Twitter.

El seu nou nom, Kae, apel·la en anglès a un tipus d’ocell que s’associa a la comunicació, la curiositat, l’adaptació als nous temps i al coratge, com és la cotorra. A partir d’ara signarà llibres i discos amb aquest nom, esperem que tant exitosos com fins ara. The book of traps and lessons Let them eat chaos han estat entre els treballs conceptuals més publicats els darrers anys.

Si bé és cert, com Tempest ha indicat al comunicat, que li importa molt la seva privacitat, mai havia amagat que li agraden les dones en lletres com “Thirsty”, per exemple. La decadència d’Europa, el racisme o la deriva de la societat eren alguns dels grans temes que també ocupaven les seves lletres.

L’entrada Kate Tempest es canvia el nom a Kae Tempest ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Les orquestres preveuen “un hivern molt dur” amb la incertesa de quines mesures sanitàries s’adoptaran

Les orquestres musicals es preparen per "un hivern molt dur" tal com ha anunciat el líder de Diversiones, Albert Fort.

Torroella de Montgrí rep una subvenció de més de 600.000 euros per reparar la potabilitzadora afectada pel Gloria

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha concedit una subvenció de 621.232,44€ a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per destinar a la reparació de les instal·lacions de la potabilitzadora municipal i de la xarxa d’abastament en alta que van quedar greument afectades pel temporal Gloria.

Tret de sortida al 6è Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava

El municipi escalfa motors abans d’una de les trobades culturals més esperades de l’any: la sisena edició del Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava.

Denuncien un motorista que va fer caure tres ciclistes a Santa Cristina d’Aro i es va negar a fer la prova d’alcohol

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit han denunciat penalment un motorista que va fer caure tres ciclistes a Santa Cristina d'Aro i es va negar a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia.

Altres notícies