9.1 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

La Biblioteca de Palafrugell participa en un projecte pilot per a joves tutelats

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
La Biblioteca Municipal de Palafrugell, juntament amb les de Blanes i Figueres, participa en el projecte pilot per acostar els joves menors tutelats de les 3 poblacions als diferents equipaments bibliotecaris. L’objectiu del projecte és consolidar el valor social i cívic de la biblioteca, i treballar en accions socials inclusives d’aquells sectors de la ciutadania més vulnerables en l’actual situació de pandèmia – en aquest cas, els joves immigrants no acompanyats -.A Palafrugell, el projecte s’ha concretat amb el Taller “Relat de vida”. Aquest taller, a realitzar en diversos dies, intenta fomentar la creativitat dels joves mitjançant la cultura del hip hop, potenciar la seva vessant musical i ser un punt de partida per desenvolupar el pensament i la reflexió crítica en un jovent amb greus dificultats emocionals i socials. L’activitat la porta a terme el tallerista Pau Llonch, reconegut músic i membre de la cooperativa d’educació Versembrant.

Aquest és un projecte iniciat i desenvolupat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, els Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, les biblioteques públiques i els serveis socials dels diferents municipis.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -