18 C
Pals
Dissabte, 21 maig 2022
- Publicitat -

La Bisbal d’Empordà impulsa unes jornades de suport a familiars cuidadors

Aquestes jornades s'han impulsat per l'alarmant pujada de casos de sobrecàrrega emocional que es van detectar l'any passat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tret de sortida a la Bisbal d’Empordà pels grups de suport a familiars cuidadors i cuidadores. Aquests són espais de relació, de suport emocional, intercanvi d’experiències i d’ajuda mútua acompanyats de la psicòloga Marina Colomer, de l’Àrea d’Atenció a la Família de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Empordà. La intenció és millorar el seu benestar emocional, per facilitar acompanyament, prevenir situacions de sobrecàrrega, oferir eines per afrontar millor el dia dia, entre d’altres.

La primera sessió va ser el divendres 29 d’abril a l’Ajunatment Vell amb una assistència notable. Es faran deu sessions i cadascuna d’elles s’allargarà una hora i mitja, en format setmanal i seran gratuïtes. Estan enfocades cap a familiars que adopten el rol de cuidador.

El projecte forma part de l’Àrea d’Atenció psicològica a persones grans o en situació de dependència i les seves famílies, englobat a l’Àrea d’Atenció a la Família de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Empordà. Hi col·labora l’Ajuntament de la Bisbal, amb el finançament de DipSalut. Les jornades s’han impulsat per la detecció d’un gran nombre de casos de sobrecàrrega de persones cuidadores, arran del recull de dades que es va fer l’any passat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Projecten un segon parc eòlic marí de 500 MW al golf de Roses

La promotora és una filial d'Iberdrola i es troba en tràmit de consulta pública d'avaluacions ambientals
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -