9.3 C
Pals
Dimarts, 31 gener 2023
- Publicitat -

La Bisbal d’Empordà instal·la senyals lluminoses amb leds solars a diversos passos de vianants

L'objectiu de l'acció és prevenir accidents i infraccions per part de les persones conductores i alhora vetllar per la seguretat dels vianants

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha instal·lat senyals lluminoses amb leds solars a diversos passos de vianants del municipi.

L’objectiu d’aquesta acció és prevenir accidents i infraccions per part dels conductors i vetllar per la seguretat dels vianants, sobretot d’aquells més vulnerables. A més, la iniciativa també servirà per adequar-se a la normativa vigent i iniciar campanyes específiques per eradicar conductes anòmales i perilloses.

Aquesta senyalització s’ha realitzat a totes les entrades a la zona urbana de la Bisbal d’Empordà, com la C-66 per l’avinguda de l’Aigüeta i el carrer 6 d’octubre de 1869; al vial del carrer del Suro i de l’avinguda Josep Irla; a la GI-660 de l’avinguda President Companys; i a la GI-664, per la carretera de Cruïlles. A més a més, a l’avinguda Josep Tarradellas s’ha instal·lat una senyal lluminosa d’advertiment per tal que els vehicles no sobrepassin la velocitat màxima de 50 km per hora.

Aquesta proposta va ser de les més votades al procés participatiu que es va fer el passat 2018 obtenint 285 vots. Arran d’aquest resultat, es va configurar una partida econòmica de 15.000€ que s’hi han destinat.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell aixeca 12 actes per tinença de substàncies estupefaents en un cap de setmana

Al control policial hi va participar la Unitat de Drons i la Unitat Canina.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -